BASKETBAL LITOVEL

Naší misí je budovat v mládeži nejen basketbalové dovednosti, ale také hodnoty jako týmový duch, férovost a odhodlání, aby se naši hráči stali úspěšnými sportovci a mimo jiné byli připraveni na svoje budoucí léta ve společnosti i mimo basketbal. 

PŘIDEJ SE K NÁM!

ROZPIS TRÉNINKŮ

Úterý

15:45 – 16:45

SOŠ LITOVEL

NAŠI TRENÉŘI

ZDENĚK RECHTIK

Držitel Licence Profi A. Absolvent kurzu Coach4Future. Lektor PDF Upol. Lektor trenérů přípravek a minižáků. Šéftrenér přípravek BCM Olomouc.

MATĚJ STRNIŠTĚ

Držitel Licence Profi A. Lektor České Basketbalové Federace trenérů minižáků a žáků. Šéftrenér mládeže BCM Olomouc.

NAŠE AKCE PRO DĚTI

Noc v tělocvičně

Noc v tělocvičně

Pravidelná akce přespání v tělocvičně pro naše nejmenší basketbalisty. Přespání v tělocvičně spojené nejen s tréninkem basketbalu. 

18379396_10203310062147989_598524611_o

Olomoucká školní liga

Školní liga pro naše přípravky v 1. a 2. třídách s dlouholetou tradicí. Pravidelné utkání a turnaje.

Sportovní přípravky pro 1. a 2. třídy prvního stupně najdete již na 7 základních školách v Olomouci. Mimo basketbal si děti vyzkoušejí další pohybové hry pro rozvoj jejich pozitivního vztahu ke sportu. To vše zábavnou, soutěžní a moderní formou. 

O KLUBU

BK Litovel je nově vzniklý basketbalový klub, který přináší kvalitní tréninkové zázemí a profesionální přístup do Litovle. Jsme součástí Basketbalového centra mládeže (BCM), což zaručuje, že u nás děti najdou nejen radost ze hry, ale také odborné vedení a komplexní pohybový rozvoj.

Jsme tu pro všechny děti – ať už začínají s basketbalem nebo už mají s míčem nějakou zkušenost. Naše tréninky jsou plné pohybu, zábavy a zároveň se snažíme, aby si děti odnesly víc než jen sportovní dovednosti. Učíme je spolupracovat, respektovat druhé a překonávat výzvy.

Přijďte se podívat na naše tréninky a zažijte s námi radost z basketbalu! Těšíme se na vás. 🙌

NAŠI PARTNEŘI

KONTAKTY

Zdeněk Rechtik
+420 731 317 164

basketlitovel@gmail.com

 

SK UP Olomouc, z.s.
IČ: 00562335