U11

Kategorie u11 má za sebou první tři kola Středomoravského přeboru.
V prvním kole jsme přivítali na domácí palubovce TJ Šumperk, od první minuty zápasu jsme předváděli bojovný výkon a ten nás zdobil v obou dvou zápasech. Kluci zaslouží pochvalu za to, že se snažili si přihrávat a hrát rychle do koše. Pochvalu si zaslouží i za to, že nepřestali hrát naplno až do konce i když výsledek už byl jasný. Proto jsme si z domácího dvojutkání odnesli dvě výhry, v prvním zápase 59:16 a v druhém 67:5.

Druhé kolo nás čekali první venkovní zápasy a to proti Zlínu. Jak už jsme očekávali,tak to byli velmi těžké zápasy. První zápas byl od první minuty velmi vyrovnaný, soupeř nám nedal nic zadarmo, bohužel i přes dobrou obranu Standy a Lukáše Franka jejich nejlepšího hráče, nás v útoku trápili neproměněné dvojtakty, množství zbytečných chyb v podání kroků a nepozornosti. A první zápas tedy prohráváme 44:53.
Do druhého zápasu jsme nastoupili s velkým odhodláním a chtíči vyhrát ale bohužel veškeré síly zůstaly v prvním zápase, a proto i druhý zápas prohráváme.

V třetím kole jsme na domácí palubovce přivítali TJ Slavii Kroměříž. Očekávali jsme opět vyrovnaná dvě utkání, a samozřejmě tomu tak bylo. Do zápasu jsme nastoupili jak kdyby se nám nechtělo, bylo to bez bojovnost, pomalé. Druhá čtvrtina byla už o poznání lepší , kluci začali správně bránit a bojovat o každý míč, a díky tomu jsme si došli pro zasloužené vítězství v prvním zápase 61:28. Do druhého zápasu jsme nastoupili s přístupem, že to půjde samo a zápas se vyhraje sám, a zaslouženě jsme prohráli první čtvrtinu 5:15. Druhá čtvrtina bylo opět o poznáni lepší jak v útoku tak i v obraně. Ve třetí čtvrtině jsme se ale opět trápili zbytečnými chybami, jako je správné postavení v obraně, chytání míče do dvou ruk atd. Takže do poslední čtvrtiny jsme šli za nerozhodného stavu, musím kluky pochválit, poslední čtvrtinu konečně předvedli, že už něco málo basketbalového umíme a dovedli zápas do výherního konce 53:38.